Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

D.Filmanavičiūtė – apie žongliravimą tarp darbų ir motinystės: „Moku laiku užtraukti rankinį stabdį“

„Žinau, kad dabar turbūt nuskambėsiu kaip pati sugalvojusi šį atsakymą ir kad realybėje tai niekada neįvyko, bet aš noriu pacituoti savo vyrą: „Mažule, dabar tavo laikas, varyk, o aš palaikysiu ant pečių tiek, kiek reikia palaikyti, kad tau nereiktų apie tai galvoti“. Žinau, kad mano vyras neįsižeis, jei aš taip pasakysiu“, – teigė komunikacijos specialistė, nuomonės formuotoja Dovilė Filmanavičiūtė, paklausta, ar vyras nepriekaištauja tuomet, kai ji išvyksta, ir nebūtinai darbo reikalais.
Dovilė Filmanavičiūtė
Dovilė Filmanavičiūtė / LNK nuotr.

Jei reiktų pateikti veiklaus žmogaus pavyzdį, tai tikrai galėtų būti Dovilė. Ji ne tik mažo vaiko mama, nuomonės formuotoja, vadovaujanti rinkodaros skyriui vienoje didžiausių TV bei interneto paslaugų tiekėjo kompanijų, taip pat veda laidą. Dažnai Dovilei tenka keliauti dėl interviu su pasaulinio garso režisieriais, aktoriais ar kultūros žmonėmis. Turint tiek veiklų sunku savęs nepamesti ir jose nepaskęsti, tačiau ji sako puikiai save pažįstanti, todėl mokanti laiku užtraukti rankinį stabdį.

„Esu tokiam laikotarpyje, kada atrodo, kad tikrai taip pastaruoju metu daug variau, ir pavariau, kad norisi tiesiog vaikštinėti po Berlyną, arba sėdėti Vilniuje ant sofos, žiūrėti kvailą amerikietišką komediją, skaniai valgyti ir nieko neveikti...“, – LNK laidoje „Nuo...Iki..." sakė Dovilė.

Asmeninio archyvo nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė

Pasak moters, kai buvo jaunesnė ir durnesnė, pervargusi ji vis vien traukdavo į barą, ir atlapaširdiškai pasakodavo kitiems kokia ji svarbi ir kokia pavargusi. Dabar pervargusi vadovaujasi serbų menininkės ir performansų kūrėjos Marinos Abramovič taisykle. „Jeigu jauti, kad esi emociniame dugne, tai būk maloni, nueik į šiltą dušą, išgerk šilto pieno, apkabink mylimiausius savo žmones ir nekišk net nosies iš namų“, – teigė D.Filmanavičiūtė.

Vaikštinėdama Berlyno gatvėmis Dovilė teigė negalinti patikėti, kad čia atvyko vos vienai nakčiai. „Man atrodo, kad mane supras visi 4-mečių, 5-mečių tėvai. Pabėgti nakčiai iš namų ir žinoti, kad 8 ryto nieks neužlips ant galvos ir nespirs į šoną, ir kad galėsiu pusryčius pradėti nuo išsvajoto vietnamietiško restorano – čia yra prabanga, kuriai nutikus sunku tuo patikėti“, – pasakojo D.Filmanavičiūtė.

LNK nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė
LNK nuotr./Dovilė Filmanavičiūtė

Kur nueiti, ką pamatyti ir patirti, jeigu vos vienai dienai atsidūrėte Europos turizmo ir pramogų sostine vadinamame Berlyne? Kodėl komunikacijos specialistė, nuomonės formuotoja Dovilė Filmanavičiūtė sunkiai tramdė ašaras prie Berlyno sienos? Legendinio filmo „Purvini šokiai“ koncerte šou užkulisiai – kodėl į šio filmo peržiūras su gyvo garso koncertu traukia pilnos arenos žmonių?

„Nuo... Iki...“ – pirmadieniais 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius